icons8-oil-massage-64

Massages

Kies uw massagebehandeling

De massagebehandelingen verschillen ook qua intensiteit (druk kracht van de handen). Uiteraard past de masseuse deze aan uw persoonlijke voorkeur aan. 

Verminderde vermoeidheid, deze massage helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op.

Deze massagevorm zorgt voor een sneller herstel en soepelheid van de spieren, dus perfect na een zware prestatie. Daarnaast kan het verschillende klachten verzachten:, zoals rugpijn, pijn in nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn en slaapproblemen.

60 minuten: €60,-
90 minuten: €90,- 

Een krachtige massage meestal zonder olie
Hierbij wordt het hele lichaam gemasseerd voor en achterzijde.

60 minuten: €60,-
90 minuten: €90,- 
120 minuten: €110,- 

Bij een kruidenstempelmassage wordt gewerkt met bundeltjes gevuld met kruiden, in het Thai heten ze “Loehk Prakob”. Deze kruidenstempels bezitten een reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Ook deze massage is zeer ontspannend door de warmte van de heerlijk geurende kruidenstempels.

60 minuten: €75,- 
90 minuten: €110,- 

Zin in een fijne, ontspannende uitstap met je partner of een vriend(in)? Soms het gevoel dat je samen te weinig quality time hebt? 

De ontspanning begint al bij uw aankomst, gewoon voor de deur gratis parkeren. Hierna zal onze gastvrouw je even rustig laten acclimatiseren onder het genot van een kopje thee of koffie. Hierna gaan jullie samen naar de massagekamer om je uit te kleden (ondergoed mag aanblijven). De kamer is warm en voorzien van rustgevende muziek terwijl u op de luxe massagetafel ligt.

60 minuten: €110,- 
90 minuten: €190,- 
120 minuten: €220,

Wij hebben ook cadeaubonnen om uw familie en vrienden te verrassen met een heerlijke massage

Scroll naar top